Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Locke & Key

7 februarie

Categoric cea mai ambiţioasă producţie Netflix a lunii, Locke & Key se bazează pe o serie de romane grafice scrise de Joe Hill (un scriitor care şi-a făcut propriul nume şi care ar trebui să nu mai fie prezentat drept "fiul lui Stephen King"). Planuri de ecranizare s-au ţesut încă din 2009, iar Hill a anunţat recent că un nou roman grafic este în curs de scriere, prin urmare serialul Netflix ar putea lansa sezon după sezon mult timp de acum înainte.

My Holo Love

7 februarie

După cum v-am obişnuit, în fiecare lună alegem şi "porţia de sirop" de pe Netflix, iar acum a venit rândul producţiei sud-coreene My Holo Love. Protagonistă este Han, o tânără care suferă de o afecţiune cerebrală ce îi provoacă dificultăţi în recunoaşterea feţelor celor dragi. Pentru o mai bună integrare în societate, Han începe să folosească Holo, un program de inteligenţă artificială revoluţionar. Dar ce te faci când Han îl întâlneşte şi pe Go, asistentul creatorului lui Holo şi proprietar în carne şi oase al trăsăturilor mai mult decât dezirabile ale hologramei? Pornind de la această premisă, serialul discută dependenţa de tehnologie, dar şi fascinaţia unei versiuni idealizate a oamenilor.

The Coldest Game

8 februarie

Thriller cu spioni cu acţiunea plasată în timpul Războiului Rece, The Coldest Game ni-l arată pe Bill Pullman în rolul lui Joshua Mansky, un matematician genial răpit de serviciile secrete americane şi forţat să participe la o competiţie de şah împotriva campionului sovietic en titre. Filmul, realizat în limba engleză, este de fapt o producţie 100% poloneză întâmpinată cu cronici foarte bune la premiera mondială din luna septembrie.

Isi & Ossi

14 februarie

Ok, pentru că în februarie este şi Ziua Îndrăgostiţilor, iată a doua porţie de sirop a lunii. Cu o lansare exact pe 14 februarie, comedia romantică germană Isi & Ossi nu reinventează genul, dar are câţiva aşi în mânecă pentru a binedispune. Pe scurt, eroii Isi şi Ossi vin din două lumi foarte diferite: ea e odraslă de milionari, iar el vine dintr-o familie plină de datorii. Ea visează la o carieră în gastronomie şi, pentru că babacilor plini de ifose acest vis li se pare prea pedestru, îl foloseşte pe tânărul mardeiaş de suburbie ca să le forţeze mâna. Dar ştii cum se zice, cine sapă groapa altuia cade singur în ea.

La trinchera infinita

20 februarie

Schimbăm drastic tonul (dar nu şi sentimentul) cu acest film spaniol recompensat recent cu premiul Goya pentru cea mai bună actriţă (Belén Cuesta) şi cu nu mai puţin de şase trofee anul trecut la festivalul de la San Sebastian, inclusiv pentru regie, scenariu şi trofeul FIPRESCI. Acţiunea are loc în 1936, când Spania cade pradă fascismului, iar această perioadă tulbure este explorată din perspectiva unui bărbat (Antonio de la Torre) pus pe lista neagră de fascişti şi ascuns în propria casă, timp de trei decenii, de soţia lui...

Gentefied

21 februarie

Rămânem pe teritoriu latin, dar schimbăm continentul cu Gentefied, un serial despre trei veri din Los Angeles gata de orice pentru a salva bodega de tacos a bunicului lor, mai ales când cartierul unde se află aceasta se schimbă din temelii şi chiriile cresc substanţial. Serialul are o poveste mai mult decât interesantă, după ce un grup de cineaşti a lansat acum câţiva ani direct online o versiune făcută pe genunchi, ultra independent. Versiunea s-a bucurat imediat de aprecierea comunităţii latino, ceea ce a determinat Netflix să refacă de la zero povestea.

Puerta 7

21 februarie

Realizat de Martin Zimmerman (Ozark, Narcos), serialul argentinian Puerta 7 porneşte de la o premisă interesantă: în ţara în care locuitorii mănâncă fotbal pe pâine o echipă populară, dar prea strâns legată de activităţile lumii interlope locale, este refăcută din temelii. Ce îi şochează pe fani este că la conducerea echipei este numită o femeie (Dolores Fonzi). Va cădea pe umerii ei să despartă lumea plină de testosteron a fotbalului de cea la fel de plină de testosteron a infractorilor. Până se lansează Puerta 7, recomandăm un alt serial inteligent cu premisă fotbalistică, Heimebane/Home Ground (Norvegia), în care Ane Dahl Torp o interpretează pe Helena, noua antrenoare a unei echipe de fotbal de provincie, iar Axel Bøyum pe Adrian, jucătorul-vedetă al echipei.

The Last Thing He Wanted

21 februarie

Într-o lună surprinzător de lipsită de producţii cu afişul plin de staruri globale, iată că avem parte şi de filmul The Last Thing He Wanted, cu Anne Hathaway şi Ben Affleck. Filmul este inspirat de romanul omonim al lui Joan Didion şi are în centrul atenţiei o jurnalistă de succes din Washington care investighează în 1984 o afacere de arme din America de Sud. Totul se schimbă când eroina îşi descoperă propriul tată (Willem Dafoe) fix în mijlocul afacerii. Pentru a-l scăpa cu faţa curată, face exact ce nu trebuie şi anume trece de cealaltă parte a legii, punându-şi viitorul şi viaţa în pericol.

I Am Not Okay with This

26 februarie

A doua poveste cu elemente supranaturale despre adolescenţi şi maturizare a lui februarie, acest serial explorează provocările din viaţa lui Syd (Sophia Lillis, cunoscută mai ales pentru rolul lui Beverly din cele două filme It), o adolescentă care, pe lângă sentimente pentru cea mai bună prietenă a ei, descoperă că dezvoltă şi superputeri. Mai pune mici drame zilnice de la liceu şi crize în familie şi ai tot ce trebuie pentru un serial pe care Netflix îl prezintă drept "cinic şi ireverenţios".

Altered Carbon: sezonul 2

27 februarie

Anthony Mackie preia rolul principal, cel al sarcasticului şi letalului Takeshi Kovacs, de la Joel Kinnaman. Deşi îl ştim pe Mackie doar din rolul său relativ anost din producţiile Marvel, poate că actorul va reuşi să se adapteze corect la atmosfera sumbră, violentă şi sexuzalizată a serialului creat de Laeta Kalogridis. În sezonul doi îl vedem pe Kovacs pe o nouă planetă şi dezlegând un nou mister, dar şi căutând-o din răsputeri pe multiubita sa Quellcrist (Renée Elise Goldsberry). Altered Carbon este, fără îndoială, cea mai aşteptată revenire a lunii februarie, cel puţin în opinia noastră.

sursa




Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.