Viata de noapte a Iesenilor

Cat te costa sa bei in cele mai tari cluburi si baruri din Iasi

Dacă n-ai mai trecut pe aici, s-ar putea să fii surprins să afli că Iașiul are o viață de noapte destul de activă,cu locuri pentru aproape toate gusturile.

Diferenţele constatate sunt majore. Maneliştii rup mesele de la primele ore ale nopţii, iar cei din cluburile de fiţe nu se ridică de pe canapele decât după câteva doze de alcool.

Unul dintre cele mai populate cluburi e Underground, construit în locul fostului club de manele Chef la Maxim. Underground e pe dubstep, trap şi în mare parte locurile unde se ţin concertele rock şi hip hop în Iaşi. Altfel, e un loc deschis până târziu, în care eşti obligat să-ţi laşi haina la garderobă pe doi lei. Preţurile destul de acceptabile, 7 lei berea, 15 lei un cocktail.

Hunter’s Pub te ascunde de oraş într-un decor de poveste, în Copou. Plin în fiecare seară de miercuri până duminică, printre cele mai populate cluburi. Pop şi disco mixate, nelipsitele seri de karaoke şi serile de populară în care podeaua abia rezistă de la jocul de picioare al studenţilor care vin să ia parte la horile moldoveneşti. Şi neuitatele teancuri de şerveţele lăsate pe mese, în caz de vrei să arunci cu ele. Iar preţurile aproape studenţeşti, 7-8 lei berea, 9-10 lei dacă tăria e pe placul tău, iar dacă ţi-e poftă de un „sex on the beach” doar 12 lei.

Dacă-ţi plac locurile mai de figuri, în care vin şi oameni îmbrăcaţi la costum, Skin şi Fratelli sunt pentru tine, unde şi preţurile sunt desigur ceva mai mari. În Skin shot-urile pornesc de la 10 lei, cocktail-urile de la 20, iar muzica e dance, deep house şi techno, iar uneori şi puţină comercială de pe la noi. Cam în aceeaşi categorie de preţuri se învârte şi Fratelli, poate puţin mai scump, dar cu acelaşi stil de muzică, arata vice.com.

Şi manelele îşi fac prezenţa în Manhattan Pub în Tudor. Păcat că nu sunt eliminate câteva mese, prea puţin loc şi prea multă lume. Reţeta e o comercială, o populară, o manea. Preţurile nu prea ridicate 5-6 lei berea, 10 lei vodka. Şi tot în ideea asta şi în aceeaşi zonă, dar mai mult pe manele, e şi Italianissimo Pub.

Cu Baza n-ai cum să dai greş. Muzică decentă, preţuri decente şi atmosferă bună. Şi dacă vrei să “agăţi” ceva de peste hotare, miercurea e seara potrivită, când e seara beer pong şi e plin de Erasmuşi. Iar dacă tot ce lipseşte din viaţa ta e o lobotomie, poţi să mergi în Tribo, vis a vis de Iulius Mall, unde ultima oară aveau o promoţie în serile de joi şi vineri 2+1 cumperi două Tuborg şi primeşti încă 1 gratis. Mesele acoperite de băutură, iar ringul de dans mult prea plin, chiar şi pentru spaţiul destul de mare pe care-l oferă Tribo. 

SURSA: vice.com




Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.