Top 6 cele mai tari cluburi din București

Într-un club, distracția e mai mereu la superlativ. Iar dacă iubești viața de noapte, e foarte greu să alegi un club care să-ți fie pe plac. Am ales pentru tine o listă cu cele mai tari 10 cluburi din Capitală!
Beluga Music & Cocktails

Se spune că Beluga Music & Cocktails este clubul care a creat o nouă definiție a vieții de noapte din centrul Capitalei. Design-ul unic al locației, completat cu artiști de renume, poziționează Beluga M&C drept una dintre cele mai bune destinații ale orașului, ce prinde viață odată cu venirea weekend-ului. De la deschidere până în prezent, numeroși artiști, DJs și trupe de cover au colorat nopțile tinerilor prin concerte live de excepție. Cei care iubesc viața de noapte, deja știu ce se găsește pe Lipscani 30-34. Beluga MC este un club de noapte, bar, sală de concerte sau locul unde au loc cele mai tari petreceri. Beluga MC poate găzdui petreceri cu o capacitate de 600 persoane, dintre care 300 persoane pot să rezerve loc la mese/ canapele/ bar.

Adresa: Strada Lipscani 30-34 A

Berăria H

Puțini sunt cei care știu că în locul în care funcționează acum Berăria H a fost odată Pavilionul Industriei Grele Sovietice. Cosmopolită și impresionantă atât prin arhitectură, cât și prin dimensiuni, clădirea a ajuns renumită atât în țară, cât și în toată Europa. Și tot puțini știu că această clădire a servit și drept adăpost al artei – vestitul sculptor român Ion Jalea a expus aici câteva dintre operele sale de artă. Anii ’90 au venit și au adus cu ei o altă schimbare: Pavilionul Industriei Grele Sovietice a devenit Pavilionul H – vestitul centru comercial din Parcul Herăstrău. Și a rămas așa mulți ani, până când, într-o zi, clădirea a devenit Berăria H. Un loc în care vii să asculți muzică de calitate, să vezi artiști îndrăgiți, în cadrul unor show-uri inedite și spectaculoase, asezonate cu mâncare și diferite tipuri de bere și alcool. Cu alte cuvinte, este locul în care vii atunci când vrei să fii sigur că vei avea parte de o seară ca în povești!

Adresa: Şoseaua Kiseleff 32

Program: Luni – Miercuri: 10:00 am – 3:00 am; Joi – Sâmbătă: 10:00 am – 5:00 am; Sâmbătă: 10:00 am – 3:00 am.

Clubul Avenue 48

Se diferențiază de restul locațiilor printr-un design deosebit. O combinație între stilul modern și cel vintage, realizată prin corpuri de iluminat strălucitoare și impozante. Indiferent de tipul petrecerii, locația permite organizarea celor mai extravagante evenimente private, business sau corporate. Avenue 48 are o capacitate de 2.000 de persoane standing, aproximativ 1000 în cazul evenimentelor de tip dineu și minimum de 300 persoane la mese.

Adresa: Șoseaua Pipera nr. 46-48 H

Control Club

În ultimii ani a devenit unul din cele mai importante cluburi indie din România, datorită muzicii unice și convergenței de operatori culturali pe care i-a găzduit. Peste 100 de formaţii din Europa, America de Nord şi Asia au concertat pe scenă la Club Control, de la monştri sacri ai underground-ului contemporan: Blurt, Legendary Pink Dots, Lydia Lunch, la trupe din noul val indie: We Have Band, Handsome Furs sau Casiokids.

Adresa: Strada Constantin Mille 4

Program: Luni – Duminică: 12:01 pm – 6:00 am

Clubul Silver Church

Se spune că, dacă vrei să începi weekendul de joi seara, cu Dinner & Live music, vei alege Silver Church. The Silver Church Club este un spațiu neconvențional unde se organizează petreceri tematice, concerte de muzică live și evenimente corporate. Clubul se adresează în special iubitorilor de muzică live, care vin adesea aici pentru o noapte de dans și distracție.

Adresa: Calea Plevnei nr 61

Club Fratelli

Club de socializare, club de noapte și de dans. Fratelli este un lounge deschis doar în weekend, de vineri până duminică. La Fratelli, în afară de club în sine, te poți bucura de unele din cele mai bune preparate cu specific internațional.

Adresa: Strada Glodeni 1

sursa: top1.ro




Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.