Ţara unde musafirii au dreptul să facă amor cu stăpâna casei

Când vine vorba de plăceri carnale, fiecare popor are obiceiurile şi tradiţiile sale, însă în unele țări există adevărate ritualuri sexuale, mai vechi sau mai noi, care ne pot speria și chiar dezgusta.

Unii își ating organele genitale, în loc de salut, iar alții își taie un testicul, doar ca să nu facă gemeni, pentru că sunt consideraţi drept o pedeapsă a păcatului şi a blestemului.

Iată cele mai ciudate obiceiuri sexuale în lume!

Australienii aborigeni, în loc să-şi strângă mâna, în semn de politeţe, își ating organele genitale atunci când se salută.

Fetele din Tibet, ca să se căsătorească, trebuie să aibă în trecut câteva zeci de parteneri sexuali.

În Oceania, obiceiurile locale cer ca fetele să fie virgine atunci când se căsătoresc. Mai mult de atât, mireasa trebuie să „scape” de virginitate cu ajutorul prietenilor mirelui. Aceştea o dezvirginează pe mireasă, cu ajutorul unui cuţit din piatră. Apoi, timp de trei zile, aceasta trebuie să întreţină cu ei raporturi sexuale. După aceste trei zile, mireasa trece prin patul altor bărbați din trib şi după ce aceştia își satisfac nevoile, mireasa ajunge şi în patul soţului legitim.

Indienii „topinamba” din Brazilia, consideră că femeile sunt atrase de organe genitale gigantice. Din acest motiv, bărbaţii se supun la diferite chinuri şi-şi pun chiar viaţa în pericol, doar ca să aibă parte de o mărire considerabilă a penisului. Aceşia se lasă muşcaţi de diferite insecte veninoase, sau chiar de şerpi, drept rezultat, organul se umflă şi devine imens.

În unele comunităţi nepaleze există un obicei ca fraţii să se căsătorească cu o singură femeie. Acest ritual vine din dorinţa rudelor de a nu împărţi averea sau, mai exact, pământul. Soţia trebuie să aibă un orar bine gândit ca să reuşească să fie cu toţi soţii, atunci când ei au nevoie de ea.

În Papua Noua Guinee un trib obişnuia să îşi lase copiii să-şi înceapă viaţa sexuală la vârsta de şase ani, vârstă sugerată pentru fetiţe. Băieţii însă, trebuie să aştepte să împlinească măcar zece ani. Chiar dacă sexul nu era interzis de la o vârstă fragedă, băieţii şi fetiţele nu aveau voie să mănânce la aceeaşi masă, fără să fie soţ şi soţie.

Unele triburi africane obligă bărbatul să treacă un test sexual înainte de nuntă.

Acesta trebuie să facă sex cu mama miresei de atâtea ori de câte ori vrea ea. Acesta trebuie să demonstreze cât de dotat şi valoros este ca viitor ginere. Mai mult ca atât, ginerele înainte de asta trece un control minuţios, în faţa socrului. Acesta îi verifică dinţii, ochii, corpul ca să demonstreze că este sănătos.

În Kamceatka de Nord, în cele mai îndepărtate sate, se păstrează un obicei vechi, foarte pitoresc. Musafirii care vin în vizită, au dreptul să facă sex cu stăpâna casei. Iar soţul acesteia nu are voie să refuze. Mai mult ca atât, dacă în urma raportului sexual, femeia rămâne însărcinată, se consideră că în această casă s-a instalat fericirea şi succesul.

Membrii unor triburi din estul Africii, pentru a preveni raporturile sexuale înainte de căsătorie, cos labiile tinerelor şi lasă doar o deschizătură mică pentru ca acestea să poată urina şi elimina sângele în perioada ciclului.

Bărbaţii din unele triburi din Africa de Sud, ca să nu aducă pe lume gemeni, consideraţi drept o pedeapsă a păcatului şi a blestemului, îşi taie un testicul.

sursa




Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.