Summer Well anunță primele trei nume importante care vor urca pe scenă în 2020

Of Monsters and Men, Nothing But Thieves și Tom Walker sunt primele nume confirmate la Summer Well 2020.

Cea de-a zecea ediție a festivalului va fi una aniversară și se va desfășura în aceeași locație, respectiv pe Domeniul Știrbey din Buftea.

Summer Well este primul dintre festivalurile importante din Romania care ajunge la editia a 10-a in 2020 si sarbatoreste un deceniu de veri mai bune si distractie pentru cei care asculta muzica alternativa si traiesc inspirati de repere culturale moderne - pe scurt, un deceniu de coolness la Domeniul Stirbey din Buftea in intervalul 7-9 august 2020.

Festivalul va debuta vineri, 7 august 2020 cu deja faimosul Night Picnic, care in acest an va fi extins si va include mai multe surprize. In cadrul Night Picnic, Orchestra Simfonica din Bucuresti interpreteaza intr-o maniera clasica, cele mai cunoscute piese ale artistilor care vor urca pe scena in cele doua zile de festival.

Pentru zilele de festival de 8 si 9 august 2020 primele nume mari ale scenei muzicale internationale care urca pe scena distractiei sunt Of Monsters and Men, Tom Walker si Nothing But Thieves.

Of Monsters and Men, care vin in Romania pentru prima data la Summer Well, au devenit celebri atunci cand au lansat piesa “Little Talks” si in prezent se afla in plin turneu de promovare al celui mai nou album, “Fever Dream” lansat anul acesta.

Iubitorii de muzica buna au sansa sa il asculte pentru prima data in Romania si pe artistul britanic Tom Walker al carui nume este asociat cu succesul urias al piesei “Leave a Light On“. Albumul sau de debut, “What a Time to Be Alive” a ajuns pe locul intai al topurilor din UK si din lume in general.

Pe scena distractiei la Summer Well vor urca din nou si Nothing But Thieves, printre cei mai importanti exponenti ai rock-ului alternativ britanic. In intervalul de timp scurs de la prezenta lor pe scena Summer Well in 2017, britanicii de la Nothing But Thieves au lansat un album, un EP nou si au avut un turneu alaturi de Muse. In prezent lucreaza la un nou album, care va fi lansat in primavara 2020, asa ca fanii vor putea asculta la Summer Well si muzica noua Nothing But Thieves.

Summer Well este deja recunoscut pentru pasiunea de a cultiva genuri de muzica pe care nu le auzi la alte festivaluri. In acest an, tema festivalului este “Generations” - toti cei care au fost si sunt influentati de spiritul artistic si neconventional al festivalului sunt chemati sa se adune din nou.

Prețul unui abonament este de 215 lei + taxe si poate fi cumparat de pe www.summerwell.ro si www.easytickets.ro.

 
Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.