Sfaturi pentru a menține pasiunea într-o relație la distanță

Relațiile la distanță nu mai sunt o raritate, ba dimpotrivă. În plus, noua tehnologie încurajează acest trend.
„E-mail-ul, SMS-urile sau Skype-ul permit conexiunea permanentă, așa că distanța nu mai e o problemă atât de mare ca înainte”, spune Diana Kirschner, autoarea cartii Love in 90 Days. „Dar poate fi extrem de dificil să țineți flacăra aprinsă dacă nu luați în seamă câteva indicii-cheie care să vă hrănească legătura.”

Cercetările arată că, în relațiile la distanță, acele cupluri care nu petrec clipe liniștite atunci când sunt împreună au șanse mari să eșueze odată ce ajung să nu mai locuiască sub același acoperiș.

Iată câteva sfaturi pentru a evita aceste neajunsuri.

1. Surprinde-l data viitoare cand va dati intalnire pe Skype purtand numai un tricou mai vechi de-al lui.

2. Intr-o seara in care stii ca n-are niciun plan, comanda o pizza si pune sa fie livrata la adresa lui. Luati cina impreuna prin telefon.

3. Atunci cand va dati o intalnire fierbinte pe Skype, roteste camera web pe tot trupul tau, in loc s-o lasi fixata intr-un singur punct.

4. Propuneti-va un maraton de filme pe care sa le vedeti impreuna si discutati apoi despre cele care v-au placut cel mai mult. Tachineaza-l putin spunandu-i cat de sexy ti se pare Jason Statham.

5. Data viitoare cand te afli intr-un loc in care aveti amintiri frumoase, fa o poza unei beri si adauga un mesaj funny, precum: “Am comandat una pentru tine”.

6. Deschide-ti un cont pe Flickr si pune o poza noua cu tine in fiecare seara. Va fi ca si cand te-ar vedea zilnic.

7. Atunci cand esti la el acasa, da-te cu ruj si lasa-i urmele buzelor tale pe cateva biletele. Ascunde-le in locuri strategice pentru ca el sa le gaseasca cand se asteapta mai putin.

8. In loc sa-ti anulezi programul obisnuit atunci cand iubitul tau vine in vizita, provoaca-l sa se integreze in activitatile tale zilnice, cum ar fi alergarea de dimineata. Sa faca parte din rutina ta il va ajuta sa te vada asa cum esti tu in mod normal.

9. Roaga-l sa-ti faca un tur al orasului atunci cand mergi la el in vizita. Sa afli care sunt locurile in care se blocheaza in fiecare dimineata in trafic sau de unde-si cumpara doza zilnica de cofeina te va ajuta sa te conectezi la viata lui de acolo. Fa si tu acelasi lucru atunci cand vine el la tine in oras.

10. Alegeti o emisiune TV care va place amandurora si urmariti-o separat, de la distanta. Atunci cand sunteti impreuna, deschideti televizorul si vedeti cum e s-o urmariti la unison.

11. Majoritatea cuplurilor care experimenteaza amorul la distanta mananca foarte des in oras, pentru a bifa cat mai multe intalniri cu putinta. E bine insa ca, uneori, sa pregatiti cina acasa. Alegeti o reteta, mergeti la supermarket dupa ingrediente si bucurati-va de o cina linistita si romantica… inauntru.

12. Creati-va un ritual pentru ora culcarii. Chiar daca e vorba de cateva mini-masaje pe care vi le trimiteti reciproc inainte de somn, acest lucru va face sa va imaginati si alte ritualuri de care sa va bucurati atunci cand distanta “se topeste”.

13. Alegeti sa va distrati cu niste rebusuri si cateva cani de cappuccino la cafeneaua de peste drum, in loc sa va faceti un program intr-un loc mai pretentios duminica dupa-amiaza.

14. Alege un proiect mic de care voiai sa te ocupi de ceva vreme, cum ar fi pictatul unui perete din dormitor sau montarea televizorului intr-un loc nou, si spune-i iubitului tau cat de bine ti-ar prinde putin ajutor din partea lui. Nu va putea sa te refuze, iar faptul ca terminati ceva impreuna o sa va apropie si mai mult.

15. Incuiati-va in casa si vizionati filme siropoase dupa care tanjiti in secret.




Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.