Sextingul: se comportă diferit bărbații și femeile?

Sextingul are loc atunci când oamenii fac poze cu un conținut sexual explicit, provocatoare sau conținând nuditate, pe care le trimit, apoi, prin mesaje de tip text. Se consideră, de asemenea, sexting și redistribuirea sau share-uirea pozelor în format electronic.

În calitate de fondator al Critique My Dick Pic, pe Tumblr, o secțiune care a funcționat timp timp de cinci ani începând din 2013, Madeleine Holden a scris recenzii pentru fotografiile a 500 de persoane pe care nu le cunoștea și care trimiseseră poze cu organele lor genitale, alese din aproape 10.000 astfel de mesaje. (Secțiunea s-a închis în decembrie anul trecut după ce Tumblr-ului i-a fost interzis să mai dețină imagini explicite).

Holden, avocată și scriitoare din Noua Zeelandă, a început proiectul de a contracara narațiunea populară din jurul fotografiilor explicite cu penisuri – considerate aproape exclusiv nesolicitate și nedorite și pentru a le răscumpăra ca fiind „ceva ce ar putea avea potențial erotic”, spune ea.

Inspirația i-a venit atunci când – după ce a primit „zeci, poate sute” de fotografii nedorite de la străini, așa cum se întâmplă deseori femeilor pe internet – Holden a primit în cele din urmă una de la un bărbat care îi plăcea de fapt. În comparație cu o fotografie obișnuită primită în astfel de circumstanțe – adesea puternic iluminată de blițul camerei, Holden spune că aceasta „a fost binevenită și artistică și am fost încântată să o primesc ”.

continuarea pe tabu.ro
Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.