Sandvisuri bune in Bucuresti

Când ai parte de un weekend cu dimineți târzii și leneșe, și te trezești că rătăcești prin oraș între micul dejun și prânz, brunch-ul este o idee cât se poate de bună. Un sandviș bun, făcut așa cum trebuie, te va pune pe picioare și îți va oferi toată energia necesară pentru a continua ziua și plimbările prin oraș. Așadar, iată unde poți găsi sandvișuri bune în București:

Simbio 

Găsești aici, pe parcursul întregii zile, unul dintre cele mai bune English Breakfast-uri din oraș, dar și sandvișuri gustoase, umplute numai cu bunătăți. Unde mai pui că brunch-ul servit în grădina de la Simbio este un adevărat spectacol pentru toate simțurile, pentru că locul arată foarte bine și are o atmosferă foarte plăcută.  

Trofic 

La Trofic nu vei găsi o varietate prea mare de mâncare în meniu, dar asta înseamnă că se pune mai multă pasiune și atenție în prepararea celor câteva pe care le poți gusta aici. Stai liniștit, vei găsi sandvișuri gustoase și hrănitoare, la pachet cu una dintre cele mai bune cafele din oraș, pentru că Trofic aparține de Origo. De bifat mai ales când vrei să mănânci un sandviș bun înainte de o plimbare prin Cișmigiu, care se află la o aruncătură de băț. 

Papila 

Papila este un mic bistro unde se gătesc supe și sandvișuri gourmet. Meniul este unul care se schimbă destul de des, așa că e mai bine să ții un ochi pe pagina lor de Facebook înainte de a le face o vizită. Este deschis de marți până duminică și se mândresc că gătesc cu ingrediente locale, într-un spațiu care oferă un sentiment familiar și cald pentru oamenii care pun preț pe calitatea vieții lor.

Pio Bistro

La Pio Bistro se pune mare accent pe lucrurile sănătoase, așa a fost încă din 2017, de la deschidere. Ingredientele pentru preparatele de aici sunt procurate de la producători locali din jurul Bucureștiului, așa că sandvișurile pe care le poți gusta aici sunt cu atât mai deosebite și mai pline de gust. Sandvișul Philly Steak sau Veggie Panini sunt unele dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face, atunci când vii aici pentru un brunch rapid. 

Cheese Up

Cheese Up este un food truck, așa că nu are o adresă fixă, dar este prezent la majoritatea festivalurilor cu street food din București și țară, așa că ai face bine să-i cauți atunci când ți se face poftă de cel mai bun „grilled cheese sandwich”, pentru că aici îl vei găsi - poți să-i întrebi pe toți care le-au încercat deja produsele.




Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.