SAGA Music Festival anunță un nou val de artiști

Noi confirmări completează lista de artiști anunțați la prima ediție a Saga Festival. Cel de-al doilea val îi cuprinde pe Tiesto, Alan Walker și încă doi artiști îndrăgiți ai scenei pop-dance internaționale.

Tijs Verwest, alias Tiesto, și-a început cariera în 1985. Producătorul s-a lansat în perioada în care progressive-ul cu elemente trance cunoștea cea mai mare expansiune. De la turnee mondiale la a fi primul DJ care a mixat la Jocurile Olimpice în fața a milioane de spectatori și telespectatatori, Tiesto a ajuns să fie unul dintre cei mai iubiți DJ, producători și remixeri ajunși vreodată în spatele platanelor.

Producătorul olandez are în palmares o nominalizare la Premiile Grammy, în categoria Best Electronic/Dance Album, primită în 2008 pentru discul "Elements of Life", precum și multiple premii acordate de MTV, TMF, WMC Awards Miami, Ibiza DJ Awards, ID&T Dutch DJ Award. În plus, DJ Magazine l-a denumit 3 ani la rând "DJ-ul nr. 1 din lume". Din perspectiva fanilor, Tiesto este un artist care își transpune întotdeauna sentimentele prin intermediul muzicii pe care o mixează.

Superstarul internațional Tiesto vine la SAGA Festival pentru a susține singurul său show din România din vara lui 2020.

Alături de binecunoscutul artist olandez, pe una dintre scenele SAGA va urca și Alan Walker, producător și DJ norvegian aflat în plină ascensiune. Tânărul în vârstă de doar 22 de ani are canalul de YouTube cu cei mai mulți subscriberi din Norvegia, fiind totodată clasat pe locul 17 în top 100 DJ listaţi de revista DJ Mags. Cel mai cunoscut single al său este "Faded", lansat în 2015 și certificat cu platină în peste 10 țări.

Ca apariție scenică, Alan Walker s-a remarcat prin purtarea unei măști negre, acesta fiind un accesoriu nelipsit în toate show-urile sale.

Sam Feldt, unul dintre cei mai iubiți artiști ai scenei internaționale, vine la SAGA Festival pentru a completa seria show-urilor de excepție dedicate pasionaților de muzică și de distracție.

După ce a impresionat mulțimile celor mai mari festivaluri din lume cu concertele sale ce debordează de o energie electrizantă și antrenează publicul pe ritmuri upbeat susținute de trompete, tobe și de un band cu vibe-uri bune, Sam Feldt aduce la SAGA Festival o experiență artistică ce promite să fie cu adevărat memorabilă.

SAGA Festival se va desfășura în perioada 5 - 7 iunie 2020 și va aduce pasionaților de festivaluri și de concerte o experiență muzicală absolută: peste 150 de artiști, 5 scene care vor găzdui show-uri din mai multe genuri muzicale, susținute de-a lungul a 3 zile de concerte și de distracție.

SAGA Festival este organizat de ALDA și Insomniac, în parteneriat cu organizatorul local The Mission. Cei doi jucători internaționali și-au unit forțele anul trecut pentru a continua să lanseze și să dezvolte proiecte precum: AMF din Amsterdam (Amsterdam Music Festival) și EDC (Electric Daisy Carnival) din Las Vegas, cel mai mare festival internațional dedicat genului EDM (electronic dance music). The Mission, organizatorul local, are peste 19 ani de activitate, fiind cunoscut pe piața din România pentru cele peste 120 de evenimente de muzică electronică și nu numai – marca The Mission.




Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.