Revelion disco în Piața Constituției din Bucureşti. Când va începe petrecerea

Hiturile anilor ’80-’90 vor fi live la cea mai mare petrecere dintre ani din Bucureşti – „Revelion 2020. Disco Night Fever” - organizată de Primăria Capitalei prin ARCUB.

Printre artiştii care vor urca marţi, 31 decembrie, de la ora 17:30 , pe scena din Piaţa Constituţiei se numără O-Zone, Haddaway şi Milli Vanilli.

Potrivit Primăriei Capitalei, tradiţionalul concert de Revelion în aer liber din Bucureşti a fost inspirat anul acesta de energia şi exuberanţa mişcării disco şi va prezenta unele dintre cele mai cunoscute refrene de dans din anii ’80-’90 şi de la începutul anilor 2000.

”În cele peste şase ore de petrecere, staruri internaţionale şi artişti români vor aduce la «Revelion 2020. Disco Night Fever» hituri care au marcat generaţii întregi. Capete de afiş, trioul de senzaţie din Republica Moldova, O-Zone, cântă pe aceeaşi scenă cu Haddaway şi cu rapperul american Turbo B., fostul solist al trupei Snap!”, a transmis, duminică, Primăria Capitalei.

Lista invitaţilor străini este completată de artiştii din spatele numelui Milli Vanilli Experience (Face meets Voice) care vin la Bucureşti pentru petrecerea de Revelion din Piaţa Constituţiei.

Printre invitaţii serii se numără şi unele din cele mai longevive şi de succes trupe din România ca Holograf şi Vunk, dar şi Horia Brenciu & HB Orchestra , iar trupa André cântă la ”Revelion 2020. Disco Night Fever” la puţin timp după ce şi-a anunţat revenirea în muzica românească.

Un alt nume important pentru muzica dance din România, trupa 3rei Sud Est va interpreta atât single-ul proaspăt lansat, dar şi piese din topul discotecilor.

Concertul va fi deschis la ora 17:30 de Cristi Minculescu, Valter & Boro, urmat de Ovidiu Komornyik & OK Band, care aduc un tribut muzicii anilor ’80 din România.

Seara se va încheia cu un spectaculos show de artificii.
Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.