Nouă filme şi seriale de văzut pe Netflix în decembrie

Magie şi mister, crimă şi credinţă în premierele lunii pe Netflix.

Iată mai jos nouă titluri din oferta de zeci de premiere pregătite pentru lansare luna aceasta.

Marriage Story/Poveste despre căsnicie

6 decembrie

Puţine sunt filmele mai bine primite anul acesta decât drama scrisă şi regizată de Noah Baumbach. După un debut global în selecţia festivalului de la Veneţia, cronicile entuziaste au început să curgă, lăudând scenariul şi interpretările actorilor Adam Driver şi Scarlett Johansson. Cei doi îi interpretează pe Charlie, regizor de teatru, şi Nicole, soţia lui actriţă, ale căror probleme în căsnicie se intensifică atunci când încep să colaboreze la o nouă punere în scenă.

Virgin River

6 decembrie

În decembrie ne luăm porţia de sirop cu Virgin River, un serial inspirat de o populară şi prolifică (21 de cărţi publicate între 2007 şi 2012) serie de bestsellere scrise de Robyn Carr. În centrul atenţiei este Melinda Monroe (Alexandra Breckenridge), o tânără care vrea să-şi refacă viaţa în izolatul orăşel Virgin River din California, doar că descoperă foarte repede că nu va putea merge mai departe dacă nu-şi rezolvă problemele din trecut. Netflix pariază pe succesul serialului aprobând din timp un al doilea sezon ale cărui filmări se vor termina la jumătatea lui decembrie.

Triad Princess/Prinţesa triadei

6 decembrie

Triad Princess este o foarte promiţătoare combinaţie de acţiune şi comedie ce aminteşte de spiritul jucăuş al filmelor cu Jackie Chan. În centrul atenţiei este Angie (Eugenie Liu), care şi-a trăit viaţa în umbra tatălui ei, un gangster temut de toată lumea. Pentru a scăpa de influenţa lui toxică, tânăra acceptă să devină gardă de corp pentru o populară actriţă, ceea ce o aruncă în nefamiliara lume a starurilor de cinema. Nu trece mult şi dă nas în nas cu un actor (Jasper Liu) de care e îndrăgostită în secret...

The Two Popes/Cei doi papi

20 decembrie

Chiar dacă ortodoxismul este mult mai răspândit în România, fascinaţia politică şi influenţa globală a bisericii catolice sunt incontestabile. Acest film al brazilianului Fernando Meirelles (City of God) explorează relaţia dintre papa Benedict (Anthony Hopkins) şi succesorul său, papa Francisc (Jonathan Pryce), pe când acesta era unul din mulţii cardinali de la Vatican. Decizia lui Benedict de a demisiona va isca un conflict între cei doi, conflict adâncit de diferenţele de opinie dintre conservatorul Benedict şi progresistul Francisc. Filmul a câştigat mai multe premii ale publicului în festivalurile unde a fost proiectat.

The Witcher

20 decembrie

Iată cea mai ambiţioasă premieră a lunii! Serialul The Witcher este inspirat de seria omonimă a polonezului Andrzej Sapkowski şi-l are în centrul atenţiei pe Geralt (Henry Cavill), un vânător de monştri ce străbate un tărâm magic în care binele şi rău se înfruntă la nesfârşit, iar bătălia pentru supremaţie politică se dă între Imperiul Nilfgaard şi Regatele din Nord. Menit să aibă un destin ieşit din comun, Geralt se va trezi în mijlocul unui conflict atotdistrugător atunci când întâlneşte o puternică vrăjitoare şi o prinţesă ce ascunde un secret periculos. Sezonul doi a primit deja undă verde, iar creatoarea Lauren Schmidt Hissrich (Daredevil, The Umbrella Academy) a declarat recent că povestea dispune de material suficient pentru cel puţin încă patru sezoane.

Le Bazar de la Charité/Flăcările destinului

26 decembrie

Deja lansată în Franţa pe canalul TF1, această miniserie ne poartă în Parisul anului 1897, când un incendiu devastator distruge clădirea Le Bazar de la Charité, în care îşi avea sediul una dintre cele mai active instituţii de caritate din oraş. Printre cele 120 de victime se numără multe femei din înalta societate, ceea ce face ca incendiul să devină principalul subiect de conversaţie în Paris. Miniseria explorează destinele a trei femei ale căror vieţi sunt complet date peste cap de tragedie.

You/Tu (sezonul 2)

26 decembrie

În ciuda faptului că povestea are în centrul atenţiei doi protagonişti antipatici, un psihopat şi o actriţă insipidă, serialul You a devenit unul din marile hituri Netflix. Al doilea sezon a fost confirmat încă dinainte de lansarea serialului pe platformă şi se bazează pe a doua carte a autoarei Caroline Kepnes, "Hidden Bodies". De această dată, protagonistul Joe Goldberg (Penn Badgley) lasă în urmă lungul şir de cadavre din New York şi are parte de noi aventuri la Los Angeles.

The Gift/Atiye

27 decembrie

Noul serial turcesc Atiye pare să fie un echivalent la feminin al serialului The Protector. Din teaser trailerele extrem de misterioase o cunoaştem pe Atiye (Beren Saat), o pictoriţă care pictează de când se ştie acelaşi simbol despre a cărui semnificaţie nu ştie nimic. Dar când acelaşi simbol este excavat la Göbekli Tepe, un templu cu o vechime de cel 12.000 de ani (acesta există în realitate şi a devenit sit Unesco World Heritage anul trecut), Atiye se va arunca într-o imprevizibilă şi posibil periculoasă aventură pentru a dezlega misterul simbolului.

El vecino/The Neighbor/Supervecinul

31 decembrie

Pentru noul său serial spaniol, Netflix nu s-a zgârcit: regizor este Nacho Vigalondo, care a fost repede importat la Hollywood (cel mai nou film al său este Paradise Hills, lansat şi la noi) după debutul din 2007 cu inclasabilul Timecrimes/Los cronocrímenes. Iar rolul principal este interpretat de popularul Quim Gutiérrez (La gran familia española). Îl vedem pe banalul Javier într-un moment dificil din viaţă: atât afacerea sa cu tricouri, cât şi relaţia cu simpatica Lola sunt pe butuci. Ultimul lucru de care are Javier nevoie este ca un extraterestru să se prăbuşească pe el şi să-i transfere toate puterile înainte de a muri, dar fix asta se întâmplă...
Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.