Mihai Bendeac și viața de noapte

The Vintage Pub este locul unde Mihai Bendeac sărbătorește, petrece sau doar iese cu prietenii la terasă.

Cu o capacitate de peste 200 de persoane, este locatia pe care o alege atât pentru distracția din fiecare week-end cât și pentru organizarea celor mai reușite petreceri: ziua de naștere, onomastică, organizarea evenimentelor importante din viata lui.

Mihai Bendeac, mare consumator de cluburi, a chefuit până-n zori de zi în clubul The Vintage, alături de Delia Matache și Puya, club deţinut de soţul solistei. Cântarea a început după 01.00 noaptea, când în club abia mai puteai arunca un ac de aglomerat ce era. Pentru a promova evenimentul organizat de soţul ei, Răzvan Munteanu, solista a scris pe Facebook înainte de petrecere:

„În «The Vintage» am trăit foarte multe momente frumoase! Acolo mi-am cunoscut soţul, acolo am cântat de nenumărate ori, acolo mi-am cunoscut prietenii şi tot acolo mă distrez de doi ani! La mulţi ani!”. Solista şi invitaţii săi s-au dat în spectacol pe scena din club, spre deliciul celor prezenţi la eveniment.

Tot The Vintage Pub propunea o experiență cu totul inedită în fiecare seară de miercuri. O serie de vedete au servit la bar iar debutul a fost marcat de Delia și de Mihai Bendeac.

Timp de două ore, Delia și Bendeac au preparat cele mai fițoase cocktail-uri și-au etalat calitățile de barman. Iar ca distracția să nu fie fără folos, toate fondurile strânse în urma acestui eveniment au fost donate în scopuri caritabile. Cazul care le-a atras atenția celor de la Vintage Pub este cel al lui Alexandru, un băiețel de 7 ani care suferea de retinopatie si strabism accentuat.
Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.