Judas Priest revine la București pentru a sărbători 50 de ani de activitate

Trupa britanică Judas Priest revine la București pe 21 iulie 2020, cu prilejul turneului aniversar 50 Heavy Metal Years. Concertul va avea loc la Arenele Romane, iar fanii pot cumpăra bilete înainte de intrarea lor în vânzarea generală.

Judas Priest este una dintre legendele scenei metal internaționale, având o influență puternică pentru generații întregi de artiști. Formată la începutul anilor '70 în Birmingham de către K.K. Downing și Ian Hill, în '74 li s-a alăturat Rob Halford și Glenn Tipton, astfel cristalizându-se nucleul trupei.

După câteva încercări discografice precum „Rocka Rolla” și „Sad Wings of Destiny”, au urmat 4 albume care au transformat Judas Priest într-o formație etalon. Tot Judas a fost una dintre primele formații care au popularizat hainele și accesoriile din piele în rândul comunității metal. Anii '80 aduc deja maturizarea formației cu albume precum „British Steel”, „Point of Entry”, „Screaming for Vengance” și „Defenders of the Faith”. A doua jumătate a anilor '80 i-a găsit pe Judas Priest abordând o latură mai melodică a hard rock-ului cu albume precum „Turbo” și „Ram it Down”.

Totul a culminat cu „Painkiller” în 1990, album considerat de mulți specialisti, dar și de fan,i ca fiind cheia de boltă a discografiei britanicilor. Cel mai recent album al trupei, „Firepower”, lansat în 2018, a dus trupa din nou în topuri, iar turneul britanicilor a făcut înconjurul lumii, ajungând inclusiv la București, la Romexpo.

Turneul din 2020 celebrează 50 de ani de activitate a britanicilor, așa că fanii vor avea parte de un setlist croit pe istoria plină de hituri a trupei. Judas Priest va veni la Arenele Romane cu o producție demnă de o asemenea aniversare.

Primele 200 de bilete au preț special și se pun în vânzare marți, 3 decembrie, la ora 11:00. Până atunci, fanii Judas Priest au acces la bilete pe baza unor coduri, pe care le vor primi pe email.




Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.