Horoscopul dragostei în 2020

Anul 2020 este plin de o activitate planetara intensa, multe surprize, redefiniri in relatii si oportunitati de cariera pentru toate zodiile.

BERBEC

In ultimele luni ai depus eforturi pentru a ajunge in miezul problemelor relatiei tale de cuplu. Ai aflat ce-si doreste partenerul de la tine si stii cam ce vei avea de facut pentru 2020. Indiferent daca esti singur, intr-o relatie de lunga durata, sau esti la inceputul unei idile, 2020 inseamna pentru tine o viziune clara asupra a ceea ce esti, a ceea ce-ti doresti. 

TAUR

Anul 2020 se anunta foarte interesant din punct de vedere amoros. Lucrurile merg putin mai lent, asa cum este un Taur obisnuit. Nativii zodiei au toate motivele sa fie increzatori in ceea ce le rezerva viitorul. Daca in prima parte a anului situatia este calma, din a doua jumatate, totul se electrizeaza.

GEMENI

Anul 2020 se anunta pentru tine unul relaxant, ca un oftat de usurare. Ai avut un 2019 provocator, acum trebuie sa fi inteles aceste lectii. Pe tot parcursul anului 2020 ar trebui sa apara evolutii majore in materie de dragoste si relatii. Ar trebui sa fi realizat ce anume trebuie schimbat, ce vrei si cum sa ceri aceste lucruri.

RAC

Astrele iti zambesc in 2020 din punct de vedere amoros. Cu Jupiter in sectorul relatiilor tale, pana in 19 decembrie 2020, asteapta-te la ceva de zile mari. Va fi un an plin de evenimente si foarte norocos la dragoste. Saturn te-a “chinuit” in ultimii trei ani, dar te-a si “calit” pentru a deveni mai matur, mai responsabil in relatii. Pluto ramane in sectorul tau de relatii pana in 2024, pregatindu-te pentru ceva extraordinar.

LEU

Anul 2020 se anunta foarte important pentru tine. Nu trebuie sa astepti prea mult pentru a-ti da seama ca relatia poate deveni foarte romantica si pasionala daca ii acorzi atentia cuvenita.

FECIOARA

Anul 2020 se anunta a fi anul pe care il astepti de multa vreme. Ai muncit mult ca relatia ta sa fie armonioasa. Pluto, planeta revolutiei, a fost in sectorul tau romantic din 2008 si te-a ajutat sa pui lucrurile la punct. 

BALANTA

Au tot fost schimbari in viata ta, mai ales in sectorul relatiilor. Anul 2020 iti poate aduce un nou start. Soarele intra in sectorul romantic din zodia ta inca de la inceputul anului, aducand o raza de lumina asupra prioritatilor tale. Venus si Soarele sadesc in inima ta ceva ce va creste si va da roade. Inceputul lunii februarie poate aduce o noua dragoste sau oportunitati de a dezvolta relatia pe care o ai in prezent. 

SCORPION

Anul 2020 va fi, pe frontul romantic, ca o continuare a lui 2019, cu cateva exceptii. Neptun se afla in sectorul dragostei din zodia ta inca din 2012 si va ramane aici pana in 2026. Trebuie sa fii mai atent cu chestiunile ce tin de inima. Venus si Marte conlucreaza cu Neptun pentru a aduce mai multa magie in relatia de cuplu si pentru a reaprinde flacara pasiunii in 2020.

SAGETATOR

Anul 2020 va fi pentru tine mult mai bun decat cele de pana acum. Ai nevoie de ceva special pentru a te repune pe picioare, pentru a-ti pune ordine in viata si pentru a merge din nou pe drumul tau. Te vei simti ca si cum te-ai trezit dintr-un somn lung si profund si acum vrei sa recuperezi ce-ai pierdut.

 CAPRICORN

Anul 2020 va fi pentru tine calm si lipsit de evenimente marcante. Multe planete se vor “inghesui” in zodia ta, incepand cu Jupiter si continuand cu Marte. Chiar daca Venus nu va intra in casa ta in 2020, ea va pune umarul la consolidarea relatiilor.

VARSATOR

Anul 2020 are semne bune pentru tine. Venus in zodia ta te va face fermecator si irezistibil. Profita de aceasta conjunctura astrala, caci nu va dura foarte mult. Imbunatateste-ti stima de sine inainte de Venus sa-ti paraseasca zodia.

Daca esti singur, dragostea iti poate bate la usa inca din primele luni ale noului an. Profita de aceste oportunitati si da-I voie iubirii sa intre in viata ta.

  PESTI

Anul 2020 se anunta romantic inca de la inceputul sau. In afara de o Luna plina si o Luna noua, si Nodul Nord se va afla in sectorul relatiilor din zodia ta. Acestea vor deschide un nou capitol romantic care te va influenta pentru toata vietea. Eclipa de luna din ianuarie te va ajuta sa clarifici chestiuni din trecut care te vor face sa iti redeschizi inima. 

sursa




Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.