Horoscop erotic: cele mai bune zodii cu care sa faci sex

Iată care sunt cei mai buni bărbaţi la pat, în funcţie de zodie.

Berbec: nota 7

Este cel mai grăbit bărbat în pat. Oare câte femei pot ajunge la orgasm înaintea lui? Odată ce a ejaculat, berbecul cade lat, iar tu rişti să rămâi nesatisfăcută.

Taur: nota 10

Felicităm Taurul pentru libidoul său de fier. Are mereu chef de sex şi, ghici ce? Poate rezista o noapte întreagă. Este foarte energic. În plus, ştie să atingă o femeie ca nimeni altul.

Gemeni: nota 9

Te duce cu vorba în patul lui, oricât de timidă sau raţională ai fi şi trebuie să-l apreciezi pentru asta. Mai apoi, acest nativ pune accent pe preludiu şi vine în pat cu multe jocuri erotice incitante.

Rac: nota 8

Este romantic, iar dacă eşti genul de femeie care face dragoste, nu sex, atunci el este partenerul ideal. Totuşi, trebuie să-l taxăm pentru nesiguranţa lui. Face uneori gesturi stângace, iar tu trebuie să-l tot încurajezi.

Leu: nota 9

Este atât de preocupat să facă impresie bună că îţi va oferi cele mai tari partide de sex… şi asta pe termen lung, nu doar în primele dăţi. Evident, îi scădem un punct pentru că intenţiile sale nu sunt altruiste.

Fecioară: nota 8

Este genul de bărbat care învaţă repede cum să satisfacă o femeie în funcţie de indicaţiile ei. Îşi doreşte sincer să o vadă fericită. Pierde însă puncte pentru că este cam tipicar în pat şi te poate stresa cu regulile lui.

Balanţă: nota 7

Ţine morţis să facă sexul o plăcere echilibrată pentru amândoi, dar uneori nu îi iese, căci sexul e un act spotan ce nu poate fi măsurat. Mai apoi, este destul de fustangiu. Dacă va călca strâmb, nu-ţi va spune, chiar dacă nu vă protejaţi. 

Scorpion: nota 10

Cot la cot cu Taurul, Scorpionul are libido de nota 10. Nu e la fel de rezistent în pat ca Taurul, dar nici n-are nevoie. Ştie cum să te vrăjească să îţi vină pe loc cheful de sex şi să ai orgasm în timp record! Vei căpăta dependenţă… 

Săgetător: nota 8

Poate că i-am da nota 10 în cazul unei aventuri, căci va fi o experienţă inedită. Altfel, va fi destul de dificil să-l ţii lângă tine. Trebuie să aduci mereu ceva nou în pat… sau să-i dai libertatea de a fi cu alte femei. 

Capricorn: nota 6

Din păcate Capricornul este unul dintre cei mai conservatori bărbaţi, iar acest lucru dăunează prestaţiei sale în pat. El ezită să vină cu idei mai inventive, iar dacă o faci tu, s-ar putea să îţi judece intenţiile. 

Vărsător: nota 6

Pentru minorităţi Vărsătorul ar putea fi de nota 10. Majoritatea femeilor nu-i vor găsi atrăgătoare excentricităţile pe care le are în pat. În plus, nu prea este adeptul relaţiilor monogame, deci nu vei fi singura din patul lui, dar nu te va minţi. 

Peşti: nota 8

Dacă nu ar fi atât de pasiv în pat, acest bărbat chiar te-ar putea duce în alte dimensiuni sexuale. Empatizează cu tine, deci vei simţi că îţi ghiceşte dorinţele. Totuşi, are o lene caracteristică, iar tu vei considera că uneori nu vrea să facă vreun efort.

Sursa: unica.ro




Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.