Exclusiv Petreceri deocheate în inima Clujului: orgii, BDSM, swingeri, toate într-un club

Chiar în centrul Clujului, ferit totuși de ochii trecătorilor, se găsește un loc ținut secret de o mică comunitate BDSM și Swingeri din Cluj care organizează diferite activităţi cu caracter erotic: petreceri dezbinate, orgii, workshopuri cu demonstraţii sexuale, sunt doar câteva dintre plăcerile participanţilor. Este o temniţă, după cum descrie acest loc chiar organizatorul pe pagina lor de Facebook: “temnița noastră, micul nostru iad, sau cum ne mai place nouă să o alintăm, beciul dracului.”

Oblivion se află pe strada Bolyai Janos, numărul 12, în fostul club Gasoline, actualul UPart. Această locație este pusă la dispoziția unei comunități restrânse din Cluj pentru anumite evenimente cam o data la o lună-două. De asemenea, tot aceștia organizează aşa-zise „workshopuri” pe diferite teme specifice comunităţii sau întâlniri în timpul zilei pentru a se cunoaște și a discuta vrute și nevrute. De fapt, acestea se transformă in adevărate orgii sexuale.

Regulile clubului

Organizatorii au creat și o pagină publică pe Facebook unde apar diferite evenimente. Primul eveniment organizat a fost în 12 ianuarie 2018, și anume o petrecere de deschidere. La evenimentul respectiv au fost prezentate și regulile clubului. Printre aceste reguli se numără: “ce se aude sau se vede aici rămâne aici; nu ai voie să intri cu nici un dispozitiv cu care se poate filma sau înregistra; fumatul este permis în zonele amenajate; e recomandat să îțî aduci „jucăriile” de acasă; nu atinge echipamentul personal al altei persoane fără acord; se recomandă practici sexuale protejate”. Acest regulament se poate găsi în descrierea evenimentelor de pe Facebook de la toate petrecerile organizate. Tot conform descrierii au și un cod, orice persoană se simte expusă la pericol trebuie să folosească cuvântul “roșu”.

Repartizarea orientărilor participanţilor

După mai multe petreceri, au implementat și un sistem de brățări colorate care să ajute la identificarea vizuală a preferințelor participanților. Astfel au fost două criterii: “rol” și “play”. În ambele categorii au existat câte trei culori, după cum urmează: la ”rol” culoarea negru înseamnă dominant, gri înseamnă switch și alb înseamnă submisiv. Pe de cealaltă parte în categoria ”play”, verde reprezintă interesat, portocaliu indecis și roșu neinteresat.

Evenimentele se ţin cu uşa închisă

Un prieten al organizatorului susține că aceste petreceri au totuși un nivel de siguranță ridicat, existând o persoană căruia îi poți comunica orice neplăcere și o persoană care monitorizează ce se întâmplă pe tot parcursul petrecerii pentru a se asigura că nu există neplăceri. Tot acesta a spus că spaţiul este unul privat şi evenimentele se ţin cu uşa închisă, existând liste de înscriere şi formulare pentru persoanele dornice să participe.

”Padre”, DJ-ul de la teologie

Cel care a fost chemat să pună muzică la prima petrecere organizată de Oblivion este chiar un cunoscut personaj al Clujului, Alexandru Ciorba, poreclit ”Padre”.

Alexandru Ciorba s-a născut în anii ’80. Astăzi, din clipa în care îl vezi, te surprinde prin modul său distinct de a fi, dar și prin aspectul fizic. Acesta a terminat Facultatea de Teologie Greco-Catolică. În prezent, pune muzică în Flying Circus, un cunoscut club clujean, dar a fost chemat ca şi DJ si în Oblivion.

„Pregătiţi-vă să păcătuiţi de parcă viaţa voastră ar depinde de asta”

Fiecare eveniment prezentat pe pagina de Facebook are un caracter unic, care oferă o descriere a petrecerii, dar și detalii despre intrare și tariful acesteia.


“Salutari, dragi kinksteri. Ţinem să vă anunţăm că ne-am pus capetele malefice la contribuţie să creăm o nouă petrecere întunecată și imorală în mult iubita noastră temniţă a durerii şi a plăcerii. De data asta cu mai puţine reguli şi fără dress code, dar cu acelaşi imperativ accept consensual. În noaptea de vineri, 13 iulie o sa lăsăm să iasă din noi criminalii nebuni şi ciudaţii pe care am tot încercat să-i impiedicăm să ajungă la suprafaţa societăţii, până acum. Aşa că ieşiţi, ieşiţi de oriunde aţi fi ascunşi şi nu vă fie frică, căci nimeni nu vă poate auzi strigătele oricum. Chiar dacă cu toţii iubim fraza “ Intră cine vrea, scapă cine poate” noi nu funcţionăm după ea, deci vom avea nevoie ca voi să completaţi un formular online, să putem ştii cine ne va lovi uşile (chiar dacă voi nu veţi ştii ce v-a lovit. Este doar o formalitate, deci nu trebuie sa aşteptaţi confirmarea, dar trebuie completat. Vă vom aştepta în toate colţurile întunecate pe lângă care vă va fi groază să treceţi, dar cei mai mulţi dintre noi vă aşteaptă la intrarea în Oblivion, unde vă vom fura doar 20 de lei. Somn uşor şi vise plăcute, dracii să vă sărute”, au scris organizatorii la petrecerea de Halloween din 13 iulie 2018.

De asemenea, la unul dintre evenimente aceștia au scris “vârsta e doar un număr și imaginația nu are limite”, iar la o altă petrecere descrierea suna în felul următor: “pregatiţi-vă să pacatuiti de parcă viaţa voastră ar depinde de asta. Desigur, toate păcatele trebuie să fie consensuale, aşa că fiţi nişte păcătoşi model şi întrebaţi înainte să puneţi mâinile”.

Tot în această locaţie sunt workshop-uri pe diferite teme erotice. Cel mai des, tema unui astfel de workshop este suspendarea. Despre aceste evenimente, organizatorul scrie pe pagina Oblivion Club că primesc şi persoane LGBTQ+ şi roagă toate persoanele interesate să păstreze discreţia în privinţa participanţilor. Fiecare workshop are un program şi un conţinut bine stabilit de dinainte. Spre exemplu, la unul dintre acestea, organizatorul a publicat ce va conţine evenimentul.

“Non-Impact Workshop înseamnă discuții, demonstrații și jocuri – de la simplele eșarfe și cuburi de gheață, până la electro-play, cbt sau trampling: wax – ice – water – sensory deprivation – cârlige/cleme – greutăți – pompe/ventuze – electro – tape/bondage – fireplay – medical play – natural furniture – mumificare – breathplay – goldenshower – trampling – cbt – genital torture – etc.”, se relatează pe pagina de Facebook Oblivion Club.

Lunar membrii comunităţii organizează un “meet and great”, unde orice doritor poate participa pentru a cunoaşte membrii comunităţii.

Fiecare petrecere organizată are un dress-code specific și prețul intrării poate ajunge până la 200 de lei.




Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.