De ce întâlnirile pe Internet au toate șansele să se transforme în relații stabile

Specialistii de la Kærlighed247 ofera toate argumentele pentru care intalnirile de pe internet se transforma in relatii stabile in cele mai multe dintre cazuri.

Relatiile online implica incredere si loialitate

O relatie care incepe online este speciala prin simplul fapt ca in timp va face ca cei doi parteneri sa treaca prin numeroase sentimente contradictorii. Acest lucru este explicabil, deoarece este vorba despre perioade lungi in care cei doi nu se vad si stau la distanta unul de celalalt. Spre exemplu atunci cand o persoana din Norvegia are intalniri cu femei din Rusia va dura ceva pana cand vor ajunge sa se intalneasca fata in fata. Aceasta perioada implica rabdare, incredere si loialitate, pentru ca altfel relatia nu ar putea sa reziste. Daca problema spatiului si lipsa de contact sunt depasite, sansele ca respectivii sa aiba o viata fericita atunci cand ajung, in final, impreuna, sunt mult mai mari.

Comunicarea online este mult mai usor de realizat decat cea fata in fata

La prima intalnire fata in fata foarte multe persoane au tendinta de a nu comunica deschis sau de a nu comunica mai deloc. Motivul consta de obicei in faptul ca fiecare asteapta sa faca primul pas celalalt si sa zica ceva. Persoanele timide se regasesc cu siguranta in aceasta situatie. Pe internet, pentru ca de cele mai multe ori nu exista contact vizual, este foarte posibil ca discutia sa fie mai naturala, pentru ca fiecare va scrie ceea ce gandeste, poate analiza de mai multe ori mesajul inainte de a il trimite si este mai usor ca intreaga conversatie sa fie mentinuta sub control, scrie ecomunicate.ro.

Si discutiile online pot fi spontane

Spontaneitatea este un mare atu in relatii si, chiar daca foarte multe persoane nu cred, pe internet exista posibilitatea unor discutii spontane. Este foarte important ca respectivii sa fie deschisi si sa isi spuna mereu ce gandesc. Daca exista acel element care face ca partenerii sa revina zilnic pentru a discuta, cu siguranta si o relatie clasica, in care cei doi ajung in final sa se intalneasca, va functiona foarte bine.




Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.