De ce este mai bun sexul cu lumina aprinsă

Sexul cu lumina aprinsă poate duce la raporturi intime de o mai bună calitate. Specialiștii spun că este asociat cu acte precum „a împărtăși”, „a fi martor” și „a consimți”.

Alegerea de a face sex cu lumina stinsă poate deriva din mai mulți factori personali și sociali. Acești factori pot varia de la imaginea despre propriul corp la tabuuri sociale care derivă din credințe religioase, a spus Adina Mahalli, expert în sănătate sexuală de la Maple Holistics.

Consilierul pe probleme sexuale Christie Federico a explicat că luminile aprinse adaugă o notă de vulnerabilitate actului sexual, totul este expus, în condițiile în care până și privitul în ochi poate fi resimțit ca inconfortabil: Este frica aceea de «ce va vedea acea persoană dacă se uită atât de adânc. Frica de a nu suficient de bun.

Specialiștii spun că sexul cu lumina aprinsă poate crește nivelul de intimitate și conexiune cu partenerul și poate duce la relații sexuale de o mai mare calitate.

Ce sfaturi oferă specialiștii celor care și-ar dori să facă sex cu lumina aprinsă, dar nu știu de unde să înceapă? Începeți cu lumini difuze sau lumină naturală, dimineața devreme sau spre seară.

Lumina difuză poate induce o stare senzuală mai mult decât lumina stinsă, pentru că partenerii pot vedea tot ceea ce se întâmplă. Pentru preludiu este sugerat „privitul în ochi sau în suflet”, un exercițiu potrivit pentru ca partenerii să se simtă bine unul cu celălalt, încă îmbrăcați.

Sexul cu lumina aprinsă este un lucru care trebuie să fie încercat măcar o dată, spun specialiștii. Dacă apare frica sau dacă nu a fost o experiență plăcută, aceștia recomandă acelor persoane să analizeze motivele. Specialiștii spun că, de obicei, motivele sunt de fapt în afara dormitorului.
Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.