David Garrett aduce concertul UNLIMITED LIVE la Bucuresti si Cluj-Napoca

Violonistul David Garrett, starul internațional care a cucerit publicul din România în anul 2018, cu două reprezentații sold-out ale concertului „Explosive Live” și cu programele din cadrul Festivalului Internațional „George Enescu”, revine în 2020 pentru două concerte, la București și Cluj-Napoca.

Concertele fac parte din turneului mondial „Unlimited Live” și vor avea loc pe 21 octombrie 2020, la Sala Palatului din Capitală, şi pe 23 octombrie 2020, la BT Arena din Cluj-Napoca.

Folosind o tehnologie inovatoare de ultimă generație pentru a crea o fuziune între componenta muzicală și vizuală cu experiența unui concert-cinematografic uimitor, violonistul rockstar David Garrett îi va cuceri pe admiratorii din România cu melodii noi, cu aranjamente muzicale unplugged, precum și cu cele mai emoționante interpretări ale celor mai apreciate hituri internaționale. Fie că este vorba despre melodii pop sau muzică clasică, celebrul violonist german David Garrett fascinează publicul cu virtuozitatea sa unică.

Pentru a celebra zece ani de concerte susținute în întreaga lume, David Garrett și echipa sa au pregătit cu meticulozitate programul show-ului „Unlimited Live”, un concept care a fost gândit și planificat mai mult de un an. Electrizant și intim în același timp, noul său show „Unlimited Live” a făcut furori la nivel internațional, fiind vizionat în anul 2019, de peste 200.000 de fani.

Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim.
Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.