Cum să-ţi convingi partenerul să folosiţi jucării sexuale

Multe dintre jucăriile sexuale garantează orgasme şi plăceri nebănuite şi chiar studiile arată că multe cupluri se simt mult mai satisfăcute cu viaţa lor sexuală după ce au avut parte de o asemenea experienţă.

Însă una dintre cele mai comune temeri ale oamenilor este de a aduce în discuţie ideea de jucării sexuale, iar asta pentru că îl poate face pe partener să creadă că nu este suficient de bun, îl poate face să nu se mai simtă sigur pe el sau chiar să fie rănit.

Aşadar, în următoarele rânduri explicăm cum să faci acest lucru într-un mod plăcut şi iubitor. Chiar dacă va spune da, există posibilitatea să aibă mari emoţii să nu cumva să o dea în bară sau pur şi simplu să nu ştie ce şi cum să facă. Nu-l lăsa să se simtă vulnerabil sau stângaci, ci oferă-i siguranţa că nu-l vei judeca.

Cum introducem jucăriile sexuale în viaţa intimă

Vorbeşte frumos despre relaţie. Tindem să ne simţim mult mai confortabil atunci când explorăm şi testăm noi lucruri alături de o persoană pe care o iubim şi în care avem încredere. Fă-ţi partenerul să simtă că acesta este un semn care sugerează cât de strânsă este relaţia voastră şi cât de confortabilă te simţi lângă el. 

Alungă-i fricile. Spune-i cât este de bun în dormitor, cât de sexy este, cât de atrasă eşti de el şi cât de bine te face să te simţi, dar mai ales, explică-i că o jucărie sexuală nu poate înlocui vreodată conexiunea pe care o aveţi. Sincer acum, oricât de plăcute ar fi, vibratoarele nu-ţi aduc micul dejun la pat, nu îţi pregătesc cafeaua dimineaţa şi nici nu stau la poveşti cu tine.

Comunicaţi. Este greşit să scoţi ca un magician din sertatul de lângă pat un dildo şi să-i spui partenerului ce planuri ai. Asigură-te că purtaţi o discuţie înainte, să-i vorbeşti despre dorinţele tale şi să-l faci să se simtă confortabil cu ideea.

Modalităţi prin care să aduci acest subiect în discuţie:
  • Trimite-i un articol sau un studiu despre beneficiile jucăriilor sexuale
  • Spune-i că de când ai citit despre o anumită jucărie sexuală, ai fantezii despre acest subiect. Poţi menţiona că ţi-ar plăcea să folosiţi jucăriile sexuale măcar pentru preludiu.
  • Dă exemplu povestea unei prietene şi cât de curioasă te-a făcut experienţa ei, dar şi dacă el ar fi dispus să încerce.
  • Spune-i că ai avut un vis nebun în care foloseaţi jucării sexuale.



Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.