Cum să profitați la maxim de viața de noapte din Amsterdam

Amsterdam este plin de obiective și peisaje, de la muzee și galerii la numeroasele festivaluri care se desfășoară pe parcursul anului. Și când soarele se lasa, orașul ia o întorsătură neasteptata și este timpul să experimentați ce are de oferit viața de noapte din Amsterdam.

Indiferent dacă doriți să vă bucurați de muzică live sau rock live, sau de dans până când renunțați la muzică electro cool, există o mulțime de cluburi de noapte pentru a vă servi interesele. Barurile și cafenelele se vor închide între orele 01.00 și 03.00. Cluburile de noapte pot rămâne deschise până la 04.00 până la 05.00 dimineața.

Viața de noapte din Amsterdam are totul pentru oricine dorește să aibă un timp de calitate. Haideți să aruncăm o privire la unele lucruri de făcut în Amsterdam noaptea.

Petrecere la Melkweg

Când ați reușit să vă înscrieți în starea supremă de petrecere, atunci a venit timpul să atingeți puternic ringul de dans de la Melkweg . De fapt, experiența vieții de noapte nu ar fi completă fără să vă mutați la canelură. Pur și simplu lăsați-vă și bucurați-vă de muzică excelentă de la DJ-uri de talie mondială Nu uitați să vă reîncărcați la băuturi.

Înregistrează-te la De Nieuwe Anita

Dacă doriți să începeți viața de noapte din Amsterdam în stil, atunci De Nieuwe Anita este locul unde ar trebui să începeți.

Amplasat la Frederik Hendrikstraat 111 , primul lucru care te lovește este designul vestimentar vechi. Pentru a intra, trebuie să suni un clopoțel în timp ce intri într-un spațiu al camerei de zi cu lămpi. Te vei simți ca și cum ai fi intrat pe un portal al timpului încă din anii 70. Aici vă veți bucura de spectacole live în timp ce vă pregătiți pentru următoarea locație.

Treceți pe lângă cartierul Red Light

Nu ai văzut totul dacă nu treci de districtul Red Light . Cunoscut și ca De Wallen, exemplifică viața de noapte din Amsterdam păcătos. Aici puteți urmări fetele din spatele ferestrelor mari, în timp ce acestea par să-și atragă următorul client.

Și asta nu este totul, Oude Kerk este o biserică și cea mai veche clădire din Amsterdam, situată în mijlocul districtului Red Light.

Timpul pentru câteva băuturi la Vecernie

Ce modalitate mai bună de a te plimba într-o dispoziție de petrecere care sorbi de câteva cocktail-uri. Cu siguranță îți vor ridica stările de spirit și unul dintre cele mai bune locuri pentru a face acest lucru este la Vesper. Situat în Vinkenstraat 57, acest loc intim este la doar 5 minute cu mașina de Gara Centrală. Vă veți bucura de amestecurile inteligente de băuturi și puteți chiar să încercați ceva nou ... dacă credeți că vă puteți descurca!





Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.