Cum să faci sex în 2020

Ne aşteaptă un an nou cu multe surprize, iar potrivit experţilor în sex, 2020 pune accentul pe poziţiile sexuale pe care deja le cunoaştem, dar puţin adaptate şi mult mai fun.
Iată care sunt predicţiile pe 2020.

Aplecată. Dacă nu ai achiziţionat până acum o pernă pentru sex, trebuie să ştii că este timpul să faci acest pas mai ales că pot fi folosite ca upgrade pentru poziţia doggy style. Pune perna la marginea patului, apleacă-te şi lasă-ţi partenerul să te penetreze pe la spate. Pe lângă faptul că vei sta foarte confortabil, penetrarea va fi mai adâncă, iar plăcerea mai mare. Totodată este o poziţie care-ţi permite să stimulezi clitorisul, atât tu, cât şi partenerul.

Misionarul în dublă penetrare. Doar nu credeaţi că în 2020 nu se va vorbi despre sexul anal. Din contră. Cuplurile se vor aventura şi mai mult cu ajutorul jucăriilor sexuale, fie ele texturate, fie cu vibraţii. O altă opţiune ar fi să porţi în public un butt plug discret, fie la un date, fie într-o seară obişnuită pentru o experienţă de neuitat.

Masturbare reciprocă. În 2020 lucrurile se schimbă puţin. Partenerii vor începe să se descopere mai mult atât pe ei înşişi, cât şi persoana iubită. Astfel de momente aduc partenerii mai aproape unul de celălalt, iar conexiunea pe care o formează face ca relaţia să fie mai deschisă.

Jucăuşă deasupra. Poziţia femeia deasupra este deja clasică, tradiţională, dar pentru un twist plin de surprize îi poţi propune partenerului să folosiţi un vibrator. Această poziţie sexuală permite controlul total, dar şi intensitatea mişcărilor şi penetrarea. În plus, chiar partenerul poate fi cel care se joacă cu tine, iar tu trebuie doar să te relaxezi şi să laşi plăcerea să te învăluie.




Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.