Cum ne petrecem Revelionul?

Mâine seară, gongul de la miezul nopții dă startul unei petreceri care ţine până în zori.

Pentru a începe anul 2020 așa cum se cuvine, cu voie bună alături de cei dragi, iată câteva sugestii pentru a petrece Revelionul.

Petrecere de Revelion la puterea a 3-a în Bucureşti, Club Fabrica (strada 11 iunie nr. 50). Este mega-petrecerea sfârşitului de an, trei Revelioane la un loc, cu un singur bilet de intrare. Cum este posibil? În Fabrica Pub, adică la parterul clădirii, se face retrospectiva muzicală a anilor ‘80, ’90 şi 2000 cu Bogdan Nicolescu. La etaj, în Fabrica Club se ascultă muzică tehno, iar pe terasa închisă, în club B 52, va fi muzică estivală, pentru cei care vor ritmuri care să le amintească de vară. Meniul costă 350 lei/persoană, cu loc la masă, sau 280 lei/persoană, fără loc la masă.

Pe 31 decembrie, la Arenele Romane din Bucureşti eşti aşteptat la o petrecere special. Vor cânta Golan, Moonlight Breakfast, Şuie Paparude, Ufe şi Alt Om, care vor încânta publicul cu piesele lor. Biletele costă 119 lei până pe 31 decembrie şi 139 de lei în ultima zi a anului. Petrecerea va începe la ora 00.00. 

Revelion la Biblioteca Naţională. De la ora 21.00, eşti invitat la Biblioteca Naţională din Bucureşti (Bulevardul Unirii nr. 22) pentru a petrece noaptea dintre ani. Accesul costă 390 lei şi cei care achită această sumă au parte de open bar şi mâncare nelimitată toată noaptea. Meniul va conţine preparate din America de Sud, preparate vânătoreşti şi sushi. Partea artistică va fi asigurată de Delia, Damian & Brothers şi DJ Yanis. 

Revelion Nostalgia, de la Romexpo (Bulevardul Mărăşti nr. 65-67), în Pavilionul Central, îşi propune să readucă românii în anii ‘90. La ora 21.00 începe petrecerea, iar biletele costă 396 de lei (doar cu open bar) sau 500 de lei (cu loc la masă, open bar şi bufet rece). De partea artistică se vor ocupa un DJ, iar după miezul nopţii va cânta o formaţie-surpriză. Participanţii sunt rugaţi să se îmbrace în haine cât mai apropiate de ţinuta anilor ‘90. 

Revelion interbelic la Palatul Mogoşoaia (Valea Parcului nr. 1) este o petrecere aparte. Cei care vor să se distreze aici sunt aşteptaţi începând cu ora 21.00. Meniul costă 590 de lei, iar atmosfera va fi întreţinută de Domniţa Bălaşa, formaţia localului.

Revelionul pe Tâmpa. Este organizat de Asociaţia Braşovul Pedalează, iar adunarea este la ora 22.00, la Modarom. Urcarea se va face pe Aleea Tiberiu Brediceanu, ”de unde urmăm traseul marcat cu Triunghi Roşu până în vârf”, aşa cum anunţă organizatorii. Potrivit acestora, urcarea va dura în jur de o oră. Reprezentanţii asociaţiei precizează că petrecăreţii se vor întoarce în Braşov pe cont propriu. 

Disco Night Fever în Piața Constituției. Revelionul organizat în fiecare an de Primăria Capitalei prin ARCUB este cea mai mare petrecere în aer liber din București. Tema ediției 2020 este Disco Night Fever, în Piața Constituției fiind așteptați artiști ce-au făcut furori în anii ‘80-‘90 și 2000, precum O-Zone, Haddaway, Milli Vanilli, Turbo B. - solistul trupei Snap!. Petrecerea din Piața Constituției va începe la ora 17:30, în seara de Revelion, și se va încheia la miezul nopții cu un spectaculos show de artificii. În cele peste șase ore de distracție, 11 trupe și artiști din România, Republica Moldova, Germania și Statele Unite vor electriza atmosfera cu concerte live. Intrarea la concerte este liberă.

Revelion la Palat. Tematica aleasă pentru evenimentul de la Palatul Parlamentului de la cumpăna dintre ani este Les Années Folles, la 100 de ani de la debutul acestei perioade – Anii ’20 – caracterizată printr-un puternic dinamism social, artistic și cultural, în mai toate domeniile de activitate: de la muzică jazz și artiști ca Louis Armstrong, Duke Ellington sau Bing Crosby, la dans – Josephine Baker, în literatură – Ernest Hemingway, F. Scott Fitzgerald, cinematografie – Douglas Fairbanks, Charles Chaplin, Rudolph Valentino, Buster Keaton și Greta Garbo, stiluri în design/arhitectură – Art Deco, stiluri în artă – Expresionism, Surrealism și Dadaism și multe altele. A fost pregătit deja un decor grandios, cu sculpturi de marmură și candelabre de cristal.




Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.