Cele mai cool cluburi din Dubai

Dubai are o scena de noapte din ce în ce mai animata. Cluburile sunt un mix fascinant intre opulenta si confortul regal specifice lumii arabe, privelistile spectaculoase ale orasului, bunatati aduse de pe continentul american si DJ de top.
360°

Amplasat in mijlocul marii, in cadrul Jumeirah Beach Hotel , 360 °, dupa cum sugereaza si numele-ofera o vedere la 360 de grade asupra Golfului Persic, orizontului Dubaiului si o priveliste de neegalat spre celebrul Burj Al Arab. Sic si sofisticat, scaldat de soarele desertului, acesta este locul perfect pentru a scapa de ritmul de viata alert al Dubaiului si pentru a te relaxa intr-un cadru frumos. Festivitatile încep la ora 17.00, pentru ca oaspetii sa surprinda apusul soarelui, si nu se opresc pana la 2 dimineata.

Armani Privé

Situat in cadrul Hotelului Armani din Burj Khalifa, Armani Privé este unul dintre cele mai noi cluburi pe scena de noapte din Dubai. Este impartit în trei zone: Palazzo care detine un ring de dans si ecrane cu led-uri masive, un mezanin in zona VIP pentru admirarea ringului de dans si Verandah, o zona in aer liber, cu vedere fabuloasa la Fantana Dubai. In centru se afla ringul de dans cu un spectacol masiv de lumina care straluceste pe fetele petrecaretilor si DJ-i celebri precum Patrik Carrera si Mermand Roberto specialisti in muzica hip-hop, lounge si hit-uri electronice.

Club Cavalli

La ultimul etaj al Hotelului Fairmont, Clubul Cavalli are trei niveluri pe care se intind: un restaurant italian, trei saloane si un bar. Aceste saloane sunt suspendate vertical deasupra ringului de dans si au vedere spre un nor de cristal Swarovski. Iti recomandam sa vizitezi acest club legendar duminica, atunci cand DJ Enzo mixeaza cele mai recente hit-uri pe ringul de dans; un mod ideal de a incepe o saptamana. Daca tot ai ajuns la Hotelul Fairmont viziteaza si The 400 Night Club cu interioare imbracate in tapiserie, inspirate de Louis al XIV-lea si candelabre de cristal. Pentru o experienta regala, alege Royal Private Lounge, care vine echipat cu propriul bar, o fereastra din tavan pana in podea si vedere spre ringul de dans.




Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.