Cele mai așteptate filme ale lui 2020

Filmele care vin în 2020 pe marile ecrane aduc personaje celebre precum James Bond și Superwoman.

Iată lista cu o parte din filmele de neratat în 2020!

Bad Boys for Life, 17 ianuarie

Marcus Burnett (Martin Lawrence ) și Mike Lowery (Will Smith) fac din nou echipă, într-un sequel pe care fanii seriei îl așteaptă de multă vreme.

Dolittle, 17 ianuarie

Fostul Iron Man ia o pauză de supereroi și tehnologie avansată și vine să distreze întreaga familie cu rolul excentricului doctor Dolittle, veterinar din Anglia victoriană, care pornește într-o aventură ce-i va testa nu doar legătura specială pe care o are cu animalele, cât mai ales curajul. O serie de postere și clipuri de promovare au făcut extrem de atractivă această adaptare a peripețiilor personajului creat de Thomas Shepherd.

Mulan, 27 martie

Adaptarea live action (Disney) a poveștii lui Hua Mulan, fiica unui bătrân luptător, care se deghizează în bărbat şi îi ia locul tatălui său în armata gata de luptă, cu ajutorul dragonului de încredere al familiei, Mushu.

The New Mutants, 3 aprilie

După un trailer promițător și a unei descrieri pe măsură, seria de amânări și preluarea Fox de către Disney a făcut la un moment dat fanii să se întrebe dacă acest film va mai fi lansat. Curiozitatea este cu atât mai mare acum, iar publicul este încă sub vraja celui mai captivant trailer al unui film cu supereroi din ultimii ani. Maisie Williams (Game of Thrones) și Anya Taylor-Joy (Morgan, Split) fac parte din distribuție.

No Time to Die, 10 aprilie

Este ultima apariție a lui Daniel Craig în rolul lui James Bond. În No Time to Die 007 este forțat să renunțe la pensionare și să o ia pe urmele unui villain misterios, care are pe mâini o nouă și foarte periculoasă tehnologie.

Fast & Furious 9, 22 mai

Pelicula nu are încă un sinopis oficial. Din distribuție fac parte Vin Diesel, Helen Mirren, Charlize Theron, Michelle Rodriguez, Nathalie Emmanuel, John Cena, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris și Cardi B. Regia îi aparține lui Justin Lin (Fast & Furious și Furious 6).

Wonder Woman 1984, 5 iunie

Filmul din 2017, cu Gal Gadot în rol central, a obținut încasări internaționale de 821,8 milioane de dolari, iar cei mai mulți critici l-au numit cel mai bun film din Universul Cinematografic DC – iată de ce fanii DC și ai filmelor cu supereroi vor reveni – cu mari așteptări – să vadă noile aventuri ale Dianei Prince.

Top Gun: Maverick, 26 iunie

Tom Cruise reia iconicul rol și își pune la bătaie experiența proprie de pilot acumulată de-a lungul numeroaselor cascadorii pe care le-a executat singur și din care traielere ne-au oferit deja un preview cât se poate de atrăgător.

Eternals, 6 noiembrie

Cu o distribuție plină de actori celebri, saga Marvel ne introduce în intrigile și aventurile unei rase de ființe nemuritoare, care au modelat timpuri și civilizații.

Dune, 18 decembrie

Regia (Denis Villeneuve) și distribuția (Oscar Isaac, Jason Momoa, Rebecca Ferguson, Josh Brolin) fac extrem de promițătoare această adaptare după celebra serie SF a lui Frank Herbert.

Black Widow

Filmul ce prezintă aventurile Natashei Romanoff petrecute între filmele Avengers Civil War și Infinity War nu are încă dată de lansare în România. În Statele Unite se lansează pe 1 mai.
Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.