Cel mai bun moment din zi pentru a face sex (sugestie: nu este noaptea)

Anulați acea ședință de lucru; pleci de la birou astăzi devreme. Sexul este un lucru puternic. Pe lângă îmbunătățirea stării tale de spirit, sexul îți poate mări și talia. Și noi cercetări arată că vă poate chiar prelungi viața - verificați de câte ori trebuie să faceți sex pentru a încetini îmbătrânirea.


Știți deja că hormonii au implicații uriașe asupra vieții voastre sexuale, precum și sentimentele pe care le experimentați ulterior și da, chiar și discuția cu perna. Află ce spune despre perna post-sex despre relația ta.

După cum se dovedește, acești hormoni au vârf și vale pe tot parcursul zilei și sincronizarea ta cu partenerul tău te-ar putea duce la un sex chiar mai plăcut ca niciodată, potrivit expertului în hormoni Alisa Vitti , fondatoarea centrului de hormoni FLOliving.com și autorul celor mai bune -vând cartea WomanCode .

Atunci care este cel mai bun moment pentru a face sex? Potrivit lui Vitti, este ora 15:00

Pentru femei, acest lucru este atunci când există încă un hormon adecvat de cortizol și aduce cu sine energie să se angajeze sexual. În același timp, bărbații au niveluri în scădere ale testosteronului, ceea ce le face mai prezente emoțional în timpul sexului.

Vitti spune că cheia satisfacerii sexului este ca partenerii să găsească o modalitate de a-și folosi conștientizarea hormonală de sine pentru a programa mai inteligent pentru un sex mai bun. Multe femei folosesc aplicația MyFLO pentru a le ajuta să înțeleagă acești parteneri pentru ei și pentru partenerii lor pentru a optimiza romantismul. (Consultați cele 12 lucruri pe care terapeuții sexuali și-ar dori să le știați )

Un alt moment bun pentru sex este dimineața devreme până la mijlocul dimineții, când testosteronul pentru bărbați - un hormon pe care îl produc în timpul somnului - este cel mai ridicat. „Bărbații sunt mai interesați de inițierea sexului în această fereastră și sunt mai capabili de un răspuns sexual mai bun”, spune Vitti.




Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.