CÂT DE UȘOR SE FAC, DE FAPT, BANII ÎN INDUSTRIA DE VIDEOCHAT? AFLAȚI DETALII ȘI CULISE DIRECT DE LA LIDERII ACESTEI INDUSTRII DE DIVERTISMENT DIN ROMÂNIA ȘI DIN LUME!

Videochatul este o ramură a industriei de entertainment pentru adulți care se dezvoltă într-un ritm galopant, România fiind lider european al acestei piețe. Cu venituri anuale estimate la peste 300 de milioane € pe an, videochatul este comparabil ca volum cu industria de publicitate (care, în România, este de circa 500 milioane €).

Și totuși, cât de ușor este să-ți faci o meserie din videochat, trecând peste preconcepțiile de care te lovești, inevitabil, atunci când alegi să fii model, în fața unei camere web?

”Putem crede că videochatul este discutabil doar dacă nu înțelegem cum funcționează acest concept. Există extrem de multe lucruri care se pot transmite printr-o interacțiune live între doi oameni. Desigur, poate fi vorba și despre o transmisie de tip adult content, dar, de foarte multe ori, poate fi și o discuție liberă, care acoperă nevoia de socializare, într-un cadru mai intim – similar videochatului făcut prin sisteme de tip WhatsApp sau Facebook Messenger.

Ca să înțelegem cum funcționează, în primul rând trebuie să înțelegem cele două componente care alcătuiesc conceptul de videochat: video (imaginea) și chatul (discuția). Atâta timp cât le înțelegem pe amândouă “la pachet”, vom înțelege și că videochatul este extrem de divers și are o multitudine de nișe”, explică Mugur Frunzetti, CEO al Studio 20 – prima afacere de videochat românesc francizată la nivel internaţional.

“Citesc zilnic așa-zise opinii, deseori ale unor politicieni necăjiți, că videochatul mai echilibrează balanța de plăți externe a României și crește nivelul veniturilor, dar și inteligența și accesul la informație a tinerelor și tinerilor, care devin mai greu de prostit să-i voteze, că e o rușine, că Romania face și drege. Noi suntem acum prezenți cu 20 de studiouri în 6 țări, pe 3 continente și vă putem spune că țări precum Statele Unite, Columbia sau chiar Rusia, sunt mult înaintea României și în acest domeniu, a completat Andra Chirnogeanu, PR Manager Studio 20 Network.

În videochat nu este posibilă nicio constrângere sau, cum se întâmplă adesea în cazul contactului fizic, nicio agresiune. Pe lângă faptul că-și desfășoară activitatea exclusiv online, modelele de videochat acceptă din partea unui admirator exact atât cât vor ele să accepte. Nimeni nu le poate constrânge să meargă mai departe de limitele pe care și le impun singure, pentru că au control total asupra corpului și acțiunilor lor și asupra a ceea ce vor sau nu să discute cu admiratorii.

“Pe scurt, nu obligă nimeni pe nimeni să ajungă la nuditate. Dacă se întâmplă, e pentru că discuția a mers într-acolo. Nu cumva se întâmplă la fel și în viața de zi cu zi? Cât despre ușor… nu e deloc ușor, ai nevoie de charismă, de inteligență, de multă muncă și răbdare pentru a deveni un model de videochat de top, la fel cum ai nevoie pentru a deveni un artist, un avocat și, în general, un liber profesionist recunoscut”, explică, zâmbind, Veronica Feru, senior trainer la Studio 20 București.

Modelele cu cel mai mare succes sunt cele care pot întreține conversații pe cele mai diverse teme și cele care vorbesc mai multe limbi străine.

Acesta este motivul principal pentru care modelele din România fac mulți bani din videochat: sunt capabile să poarte conversații lungi, incintante, într-o engleză cel puțin decentă. Pentru că, de foarte multe ori, clienții de videochat nu caută neapărat sex sau nuditate, ci să poată sta de vorbă cu o femeie interesantă și placută. Își caută o viață virtuală mai bună decat cea reală, cu limitările ei.

Întrebată pe acest subiect, Rober Vanderty, unul dintre primii traineri profesioniști pentru modele de videochat din Romania, confirmă cele de mai sus:

”Prin definiție, videochatul nu e prostituție, implicarea fiind mai mult una mentală, decât fizică, în activitatea online a modelelorVideochatul în sine este o ramură a industriei de divertisment, care ține de ENTERTAINMENT, unde accentul cade pe interacțiune, nu pe acțiune și, poate cel mai important, diferența o fac oamenii din spatele domeniului, care sunt vizibil mai educați și business-oriented, majoritatea modelelor mizând pe cunoștințe pentru a vinde mai mult și mai bine. De fapt, când spunem videochat, menționăm o tehnologie, dar cum o folosește fiecare, depinde de alegerea individuală”.

Nu în ultimul rând, în timp ce prostituția este ilegală și interzisă, videochatul se desfășoară într-un cadru legal, unde modelele, femei sau bărbați, sunt în permanență îndrumate de specialiști, totul fiind sigur, fără niciun fel de riscuri și extrem de confortabil din punct de vedere financiar.

Câștigurile unui model videochat pot ajunge ușor la mii de euro lunar.




Comment Section
You have to log in or register a new account!
Primul concert din România, dirijat de un robot

Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui primul concert caritabil din România dirijat de un robot.

Unii cred că berea mexicană provoacă virusul mortal din China

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 213 oameni în China.

Zece filme şi seriale de văzut în februarie 2020 pe Netflix

Iată mai jos cele zece filme şi seriale aşteptate de noi pe Netflix în februarie.

Primul val de artişti de la Neversea 2020

Organizatorii Neversea 2020 au anunţat primul val de artişti care vor concerta pe malul mării în luna iulie.

Conacul plăcerilor, de vânzare. Cum arată palatul cu 50 de leagăne pentru sex

Un conac care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa „Godzilla” recitând 229 de cuvinte în 30 secunde.

Azi sărbătorim Ziua prăjiturii cu ciocolată

27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubește acest desert, aveți nevoie și de o rețetă perfectă unei astfel de ocazii.

Tinder adaugă butonul de panică

Tinder adaugă un buton de panică și alte măsuri de securitate în formatul aplicației.

Când începe Românii au talent. Regulă nouă în acest sezon

Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, de la 20.30, anunță Pro TV.